Coachee Logo

Jongeren begeleiding

Wij hebben een passie voor jongeren, altijd al gehad.  Vrienden van onze drie zonen kunnen dat getuigen. Ook in onze grote familiekring vinden we het fijn om voor veel van hun neven en nichten  een vertrouwenspersoon te kunnen zijn.

 

Als geen ander weten we dat ‘het juiste pad’ voor sommigen (of zijn het er velen?) niet zomaar in zicht is. Bovendien, wanneer en hoe weet je of je op dat juiste pad zit? Velen kiezen een studie, gaan aan de slag en komen op latere leeftijd tot de ontdekking dat de gekozen richting eigenlijk niet leidt tot de nodige voldoening.

 

Wij willen vanuit onze ervaring en expertise als coach, je vroegtijdig helpen zoeken en kiezen voor het juiste pad.

 

We doen niét aan pure studiebegeleiding, we coachen je niét over studiemethodieken, maar we kijken wél naar je sterktes en je talenten, en of je op het goede pad zit.

 

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als bv

  • Kies je straks de opleiding die best bij je past?
  • Zit je in een opleiding die je zal brengen wat je ervan verwacht?
  • Is het tijd om het werkveld in te stappen, of hou je toch beter nog even vol?
  • Is er alternatief onderwijs mogelijk, mocht je nu stoppen met studeren?
  • Misschien kan je wel als zelfstandige of freelancer aan de slag?
  • Sta je er alleen voor, en hoe staan je ouders tegenover je keuze?

Stuur ons een mailtje (lieve@coachee.be) en we vertellen je graag hoe dat gaat. Wij zijn er voor jou, om je misschien sneller dan je zelf had gedacht op het juiste pad te brengen.

48216959_m

Wij helpen jou op het juiste pad

Een tevreden klant

Heel veel uit geleerd. Lieve luisterde heel erg goed en pikt in op de belangrijkste zaken. Ik ben met grote moed en positieve ingesteldheid aan de slag gegaan. Nu heb ik mooie vooruitzichten en weet ik gericht waarin ik het beste van mezelf kan geven.