Coachee Logo

Sollicitatiecoaching

Je moet het ons niet meer vertellen: solliciteren is meestal een heel gedoe.

 

Je zit misschien niet meer goed in je huidige job en wil dus op zoek naar iets nieuws, maar daar kruipt zoveel tijd in… En hoe begin je eraan en hoe blijf je ‘onder de radar’? Met wie spreek je erover en ook, weet je eigenlijk wel al wat je wilt?

 

Of misschien moet je voor de allereerste keer de markt op, en dus jezelf verkopen, want dat is het tenslotte wel. En verkopen zit niet echt in je bloed, zo opscheppen met jezelf en zo...

 

Ofwel heb je in tien, twintig of meer jaren niet meer moeten solliciteren, omdat je telkens van het een in het ander rolde, en sta je er nu voor het eerst sinds lang weer voor, net zoals voor die allereerste job.

 

In al die gevallen is het goed om een houvast te hebben, iemand die je begeleidt en met je nadenkt, die je stuurt en coacht richting goede sollicitaties en een succesvolle afloop.

 

Bij het team van Coachee ben je aan het juiste adres.

 

In een aantal stappen, zo pragmatisch en efficiënt mogelijk, staan we je bij doorheen je zoektocht:

  • We optimaliseren je cv en je begeleidende brief of mail
  • We beoordelen je aanpak bij het solliciteren (hoe doe je het?) en geven je advies
  • We coachen je met het oog op succesvolle gesprekken
  • We voorzien opvolgingssessies

Let wel, wij doen het werk niet voor jou, dat moet je zelf doen, maar we begeleiden, coachen, adviseren en sturen je, op die aspecten van het proces waarmee je het wat moeilijker hebt.

 

Wil je weten hoe het praktisch in zijn werk gaat en wat het kost, schrijf je dan hier in en we nemen heel snel contact met je op!

50532397_m

Je staat er niet alleen voor

Een tevreden klant

Dank je wel voor je positieve benadering, Luc, ik had daar wel nood aan denk ik . Het was de laatste tijd wat te veel van het negatieve op het werk en je zou er helemaal in meedraaien, als je niet oplet. Ik denk eigenlijk dat dat al het geval was bij me. Maar nu weet ik zeker dat ik eruit kom, dank zij de houvast die je me hebt gegeven.