Coachee Logo

Wie zijn we

foto Isabel

Ik ben Lieve Devlies (°1967), ik studeerde af in 1988 en deed mijn eerste werkervaringen op in de privésector en het onderwijs. Daarna volgde een lange periode in de financiële sector.

Een loopbaanbegeleidingstraject zorgde voor een carrièreswitch naar de zorgsector, in een coördinerende rol met accenten op HR, coaching, PR en marketing. In die periode haalde ik ook een extra diploma in Maatschappelijk werk. Ik volgde kort hierna ook een opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach.

 

Daarnaast werkte ik meerdere jaren freelance als schrijftolk voor mensen met een auditieve handicap, werk ik deeltijds mee in het rekruteringskantoor van mijn man én ben ik de fiere mama van drie volwassen zonen.

 

Ik heb aan de lijve ondervonden dat je pas kan groeien als je op de juiste plek zit. Tijdens mijn laatste job heb ik vooral mijn talent ingezet om mensen aan te sturen. Ik geloof sterk in talentontwikkeling en dit is al jaren de rode draad doorheen mijn professionele loopbaan. Het geeft mij uiterste voldoening om mensen te begeleiden en te zien groeien.

 

KDS_VerreRaven_231019_2

Ik ben Luc Deraedt (°1964), ik behaalde in 1985 een diploma van Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (UFSIA 1985). Ik volgde daarna nog meerdere lang- en kortdurende managementopleidingen maar leerde veruit het meeste in de praktijk, bij een aantal Zuid-West-Vlaamse KMO’s. Sinds 2010 run ik ons eigen bedrijf Lieveraedt bv, onder de merknamen JongeRaven – SterkeRaven – WijzeRaven.

 

HR, commerciële strategie en business development vormen daarbij de verbindende factoren (en specialiteit) bij mijn activiteiten als recruiter, coach en business developer.

 

Sollicitatiecoaching en ondernemerscoaching zijn 2 domeinen die me goed liggen en waarvoor ik me altijd wil ‘smijten’.