Coachee Logo

Loopbaanbegeleiding

Bij ons is iedereen welkom die met vragen zit omtrent zijn carrière. Als ervaringsdeskundigen bekwaamden wij ons verder met professionele werkmethodes met als doel onze kennis en kunde zo efficiënt mogelijk aan jou te kunnen overbrengen.

 

Twee specifieke doelgroepen zijn ons hierbij bijzonder genegen: jongeren die nog geen aanspraak kunnen maken op loopbaancheques (zie onder jongeren begeleiding) alsook al diegenen die na een verplichte of zelf gekozen rustpauze aan de vooravond staan om de arbeidsmarkt met een vernieuwde blik onder ogen te komen.

 

Heel graag verwelkomen wij je om samen met jou naar je toekomst te kijken, en het nieuwe pad te effenen. Met een kleine investering in tijd en voor een haalbare prijs maken wij ons sterk jou te kunnen helpen bij een materie die in feite van cruciaal belang is.

 

Contacteer ons per mail (lieve@coachee.be) en we vertellen je graag hoe dat gaat. Wij zijn er voor jou, om je misschien sneller dan je zelf had gedacht op het juiste pad te brengen.

 

--------------------

 

Ik ben enorm blij dat ik terug een richting gevonden heb in mijn loopbaan.

Ik was de weg volledig kwijt en heb deze dankzij Lieve terug gevonden.

Ik zou het iedereen aanraden die even het spoor verloren is.

 

------------------

 

Ik wil je nogmaals van harte bedanken voor de steun, het vertrouwen en dat je mij tot inzicht bracht dat ik iets kan en waard ben!

 

-----------------

 

Enorm positief, veel uit geleerd. Over mezelf maar ook over de jobs waarin ik zou passen. De waarden ook waar ik voor sta en die ik zoek in een team. Lieve is TOP!

 

----------------

 

Ik was zo nerveus om te komen, maar wat ben ik blij dat ik deze stap zette! Ik had dit al veel eerder moeten doen. Had ik het geweten... Ik zal in elk geval iedereen die hierover nog twijfelt aanporren om niet zolang te wachten als ik. 

 

----------------

 

De oordeelvrije en positieve benadering door de coach die hoop geeft en de kracht gaf om zelf de noodzakelijke stappen te zetten. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

 

-----------------

 

Solliciteren kun je ook aanleren en de gesprekken bij "coachee" hebben mij enorm geholpen om voorbereid te zijn op een sollicitatiegesprek. Dus wie alsnog wil veranderen van werk maar toch wat drempelvrees heeft, raad ik aan om bij deze sympathieke madam in Moorsele eens te rade te gaan. 
HET HELPT ECHT WEL !!
51 Jaar zijn is geen obstakel om te veranderen van werk. Het is een voordeel. Heb ik nu zelf ondervonden!

 

-----------------

 

Ik vond de begeleiding heel positief. Lieve is een heel rustige persoon met heel goede inzichten. Ze heeft mij in de juiste richting geduwd. Ik vond de gesprekken heel opbouwend. Ik kan aan de slag met de inzichten.

 

----------------

 

Lieve was een super coach, door haar heb ik heel wat bijgeleerd over mezelf. Ze stelde telkens de juiste vragen om tot het antwoord te komen. Nu weet ik wat mijn talenten zijn en kan ik doelbewust gaan zoeken naar een job waar ik gelukkig van word. Een echte aanrader! 

Ze stelt je op je gemak en toont dat je meer talenten hebt dan jezelf denkt. Het geloof in jezelf vergroot, waarvoor bedankt. Ik heb het heel positief ervaren. Het is een enorme meerwaarde!!

 

----------------

 

Lieve heeft me enorm geholpen om mijn denkproces te starten en in juiste richting te doen gaan. Met de juiste vragen op het juiste moment. Ik heb hier ENORM veel aan gehad!

Uw carrièrekeuze in goede handen

Tevreden klanten...

Na een loopbaan van ruim 20 jaar bij dezelfde werkgever, voelde ik nood aan verandering, een nieuwe uitdaging waar ik opnieuw energie zou kunnen uit putten. Dé grote vraag was: hoe begin je eraan als je zolang in een gouden kooi hebt gezeten?
Op aanraden van vrienden startte ik met loopbaanbeleiding bij Coachee. 
Mijn coach Lieve Devlies verdiepte zich op een warme en respectvolle manier in wie ik ben, ging via testen na wat voor mij belangrijk is. Dankzij de persoonlijke en professionele aanpak van Lieve ontdekte ik nieuwe kanten van mezelf. Ze gaf me ook heel nuttige tips rond solliciteren en de opmaak van mijn CV. Het vinden van een nieuwe job liet dan ook niet lang op zich wachten. 

Bedankt Lieve voor de waardevolle begeleiding!